zondag 18 september 2011

dag 7

De laatste dag van deze Duchenne Heroes tocht ging van Oostrum naar Nijmegen. Het werd een tocht van 91 km door zandbossen en natuurparken in de grensstreek met Duitsland. Iedereen was wat later gestart omdat we niet te vroeg mochten aankomen omdat de slot ceremonie pas om 16u startte. In het begin werd er nog rustig gefietst, maar na de  bevoorrading hadden we er al een hele meute ingehaald en we kwamen weer op stoom. We bleven goed door fietsen, het was net of we nog geen 700 km in de benen hadden. We bereikten Nijmegen rond 14u al en toen bleek dat we er als eerste waren. Er zat niets anders op dan te wachten op de slot optocht.
Maar het bijzonderste was, we hadden het gehaald! Ondanks de valpartijen, de pijn en... Beleefden we vele mooie momenten op de fiets!
De optocht naar het podium was wel het emotioneelste van de zeven dagen. Het zien van al die kinderen die samen met ouders of vrienden meereden, dat doet je wel iets, het is ten slotte om hen te helpen dat we dit deden.
We hopen dat er snel iets komt om deze kinderen te helpen, want het is pijnlijk om te zien hoe deze jonge kinderen beperkt worden in hun leven, vooral als je als ouder ook dan weet dat het steeds een beetje erger zal worden.
Laat ons hopen dat de 1062781€ die Duchenne Heroes opbracht daar iets kan aan verhelpen.

We danken graag iedereen die ons hierin in steunde

Groeten Dries en Ignace.

Link met meer foto's: https://picasaweb.google.com/despettersmtb/Despetters4duchenne?authuser=0&authkey=Gv1sRgCKKb8I745vTcdw&feat=directlink


 De eerste Leffe na de finish!
 Samen op het podium
De Westvlaamse helden

Geen opmerkingen:

Een reactie posten