maandag 12 september 2011

Dag 2

Deze morgen vertrokken voor de koninginnenrit van Duchenne. Ignace had wat last van gezonde stress. We konden wat vroeger straten omdat het een lange dag zou worden. Dit maal hadden we de juiste tracker gekregen zodat het thuisfront ons nu echt konden volgen.
De zon kwam eral snel door, wat deugd deed na de klets natte dag van gisteren. Hier en daar had de regen de padjes verandert in een 'creme au beurre' weg. We hadden wat minder stijle klimmetjes dan gisteren in het begin, maar er moest nog van alles komen. Net voor de eerste bevoorrading schoot Dries uit zijn pedaal en kwam met de kuit onder het grote tandwiel, wat bloed maar gelukkig niet diep.
We reden in een schitterend landschap, we hebben alles gehad, bossen, weiden, stenen, beekjes, rotsen, rivierbeddingen,... jammer dat we niet altijd tijd hadden om van het decor te genieten.
Ignace kreeg dan wat problemen met zijn versnellingen en op het einde merkte hij pas bij de afdaling dat zijn achterwiel tegen de rem sleepte(vandaar dat hij dacht dat hij kapot en het moeilijk kreeg bergop.
Uit eindelijk bereikten na 7u 30 min de finish, de 102km legden we af met een gem van 15km/u
Morgen wacht ons de voerstreek ook met heel wat klimmetjes, dus nog eens goed proberen te slapen...
Tot morgen

Geen opmerkingen:

Een reactie posten